Yhteystiedot

Liikenneasema | Neste K Helsinki Eläintarha
Nordenskiöldinkatu 22,
00240 Helsinki
(09) 148 1891
Avoinna 24H

huoltoasema-neste-oil-motorest-helsinki-k-market-logo.gifmotorest-neste-elaintarha.pnghuoltoasema-neste-oil-motorest-helsinki-k-plussa.jpg

huoltoasema-neste-oil-motorest-helsinki-quickwash.png

huoltoasema-neste-oil-motorest-helsinki-ray2.png

huoltoasema-neste-oil-motorest-helsinki-veikkaus.png

npd_149x149.jpg

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:419677 kpl

Yrityksille ja ammattiautoilijoille

Eltsu on keskellä Helsinkiä 24h

Pesukadun sarjakortti

Puhtaalla autolla asiakaspalvelu sujuu hyvissä merkeissä. Tarjoamme nyt mahdollisuuden pesettää autonne ennen kokemattoman mukavasti ja edullisesti.

Esimerkiksi pesukadun 25 pesun sarjakortilla pehmoharjapesu + lisäesipesu + vaha maksaa vain 15,70 €  / pesukerta (norm.23,90€)

Sarjakortteja myydään 5 – 50 pesun erinä. Kortteja voitte hankkia kerralla useampaan autoon tai henkilökuntanne käyttöön yhteisostoina.Mitä enemmän pesette, sen vähemmän maksatte.

Pesukadulla on uutuutena kiillotuspesu tai loistopesu, jossa auto kiillotetaan koneellisesti erikoisvahoilla. Erikoisvalmisteiset pehmoharjat eivät naarmuta auton maalipintaa. Pesukatu on nopea, kapasiteetti noin 40 autoa tunnissa. Jonottaminen jää siis historiaan.

Eltsu kanta-asiakaskortti

Keskitä autotarvike ostosi meille. Tarvitset autoosi yhtä ja toista pientä autotarviketta, lasinpesunestettä, pyyhkijänsulkia tai öljyjä. Joskus maistuu myös kuppi kahvia tai lämmin ruoka.

Kanta-asiakaskortillamme saat selkeitä autoiluun liittyviä etuja. Kanta-asiakaskortin voit tilata yrityksellesi ja kortti voidaan nimetä myös autokohtaisesti. Kuljettajasi saavat kaikki sopimasi edut hyväkseen omalla työvuorollaan. Ilmainen kanta-asiakaskortti on verraton työsuhde-etu, ja lisättynä pesukadun sarjakortti alennuksilla yrityksenne sekä henkilökuntanne edut ovat jo tuntuvia.

Ota yhteyttä, klikkaa tästä!

Neste Oil Yrityskortti

Neste Oil Yrityskortti tarjoaa palvelukseesi maan tiheimmän asemaverkoston. Tankkaat ympäristömyötäistä Neste-bensiiniä tai -dieseliä sekä hyödyt monipuolisista palveluista, kuten esim. Motorest-taukopaikoista, Quick Shop -päivittäistavaramyymälöistä, K-market -ruokakaupoista ja Quick Wash -autonpesuasemista.

Voit valita Neste Oil Yrityskortin yrityksen tarpeiden mukaan, joko niin, että kortin käyttöoikeus on mahdollisimman kattava tai siten, että kortin käyttöoikeutta on rajoitettu. Valittavanasi on myös Neste Oil Työsuhdeautoilijan kortti sekä Neste Oil  D-kortti ammattiliikenteen ja yritysten kuljetuskaluston tarpeisiin.

Neste Oil yritysskorttihakemus

Neste Oil Yrityskortti Suomessa

Suomessa voit käyttää Neste Oil Yrityskorttia yli 530 Neste Oil- ja Neste Oil Express -asemalla. Ammattiliikenteellä on käytössään runsas 320 D-/Truck-asemaa, joista yli 250 on 2-laatuasemia. Neste-moottoripolttoöljyn tankkausmahdollisuus on noin 150 D-/Truck-asemalla.

Kortin kelpaavuus Ruotsissa, Venäjällä ja Baltiassa

Neste Oil -kortit hyväksytään, korttityypistä riippuen, maksuvälineeksi Neste-asemilla Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä (poikkeuksena Puola), sekä yhteistyökumppaniemme asemilla Ruotsissa. Ulkomailla tankatessa korttiin liitetyt lisäominaisuudet eivät välttämättä toimi kuten kotimaisilla Neste Oil -asemilla. Ulkomailla tankatessa on syytä huomioida, että korttiin liitetty maksukorttiominaisuus ei toimi, ostot laskutetaan pääasiassa ostopaikan mittarihinnalla ja kilometrilukema- ja autotunnunkysely ei toimi Ruotsissa eikä Latviassa.

Hakupalvelun avulla voit hakea Neste-asemia nimen tai osoitteen mukaan.

Neste Oil Työsuhdeautoilijan kortti

Neste Oil Työsuhdeautoilijan korttia käyttämällä tarvitset vain yhden henkilökohtaisen kortin asiointiin. Ostot jaetaan automaattisesti käyttäjän, yrityksen ja mahdollisesti leasing-yhtiön maksettaviksi kaikille työsuhdeautoilijoille yhteisen tuotejakotaulun mukaan. Sinulla on yksi kortti ja yksi henkilökohtainen tunnusluku. Omien ostostesi maksutavan voit myös valita itse. Neste Oil Työsuhdeautoilijan kortti sopii sekä käyttöedun että vapaan autoedun käyttäjälle. Kortin saanti edellyttää, että asiakkaan yritys tekee ensin Neste Markkinointi Oy:n kanssa Työsuhdeautoilijan yrityskorttisopimuksen.

416x120_yrityskortti_kesa.gif

Ammattiautoilijat

Neste Oil Yrityskortti tarjoaa palvelukseesi maan tiheimmän asemaverkoston. Tankkaat ympäristömyötäistä Neste-bensiiniä sekä -dieseliä sekä hyödyt monipuolisista palveluista, kuten esim. Motorest-taukopaikoista, Quick Shop -päivittäistavaramyymälöistä, K-market -ruokakaupoista ja Quick Wash -autonpesuasemista.

Voit valita Neste Oil Yrityskortin yrityksen tarpeiden mukaan. Joko niin, että kortin käyttöoikeus on mahdollisimman kattava tai siten, että kortin käyttöoikeutta on rajoitettu. Valittavanasi on myös Neste Oil Työsuhdeautoilijan kortti, sekä Neste Oil  D-kortti ammattiliikenteen ja yritysten kuljetuskaluston tarpeisiin.

Neste Oil yrityskorttihakemus